Massages


In de volksmond heet een klassieke massage ook wel een ontspanningsmassage. Een klassieke massage kan een positief effect hebben bij verschillende klachten zoals bijvoorbeeld:

-Pijn,

-Stress,

-Spanning,

-Te hoge spierspanning (tonus),

-Lokale verstoring van weefsel spanning,

-Verstoring van lichaamsbeleving..

Onze rug en schouders zijn vaak delen van het lichaam waar spanning op de spieren ontstaat. Zwaar lichamelijk werk, een verkeerde houding en stress kunnen allemaal bijdragen tot overmatige opbouw van pijn i dit deel van ons lichaam.

Een rug, nek en schouder massage zal de spieren in de rug en de schouders losmaken waar er spanning bestaat. Door uw lichaam te laten ontspannen tijdens een rug, nek en schouder massage, zal de stijfheid verdwijnen en bevorderd dit een diepe ontspanning..

Door de circulatie van het lichaam te versnellen, zal meer vers en zuurstofrijk bloed de weefsels voeden, de pijn verlichten en weefsels helpen herstellen en repareren.

De meesten van ons zullen slechts op enkele momenten in ons leven rugpijn ervaren en een rug, nek en schouder massage kan werken als een effectieve preventie (voorkomen van), door gespannen spieren los e maken voordat ze last bij u gaan veroorzaken.

Als u nu al last heeft van spanningen en pijn, dan zult u zich beter gaan voelen tijdens de massage en hopelijk zult u nadien merkbare voordelen blijven voelen.

 

*Rug, nek en schouder massag 25 min::    € 27.50.-

*Onder en bovenkant benen 25 min:          € 22.50.-