Dé Schoonheidssalon van Langezwaag voor totale ontspanning en huidverbetering. 

                                  Heeft u een druk bestaan waardoor u soms even lekker tot rust wilt komen? Geniet dan eens van   een of meerdere behandelingen. 


Welkom op de website van Schoonheidssalon Rymain.  

 

Mijn naam is Anita Talman gediplomeerd schoonheisspecialsite en visagiste, en sinds november 2013 heb ik Schoonheidssalon Rymain te Langezwaag geopend.

 

 

U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, gegeven met het Nederlandse salon merk Nouvital, dat inmiddels 50 jr bestaat. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong en zijn vanzelfsprekend dierproefvrij. De De textuur en geur van de producten zijn zacht, wat u als heerlijk ontspannen zult ervaren. Na de behandeling kunt u de producten ook voor thuisverzorging aanschaffen.

 

De make-up waarmee ik werk komt van het merk Make up studio. Make up studio is een professionele cosmetica lijn ontwikkeld in samenwerking met ‘s werelds top make-up artiesten. De natuurlijke kleuren verbeteren de huidtint.  De verschillende samenstellingen van hoge kwaliteit geven de huid een verfijnde look, welke de schoonheid van elke vrouw doet versterken. Deze professionele make-up van top kwaliteit met sterke pigmentatie is ook voor consumenten verkrijgbaar.

 

 
Uiteraard kunt u ook terecht voor diverse korte behandelingen zoals bijvoorbeeld het verven van wimpers, epileren, etc.
Of u nu voor huidverbetering of voor ontspanning een bezoek aan de salon wilt brengen: u bevindt zich in een kleine maar rustgevende en sfeervolle praktijk waar u professioneel behandeld wordt.

De salon is open op afspraak, wat het ook mogelijk maakt open te zijn in de avonduren.

 

 

U bent meer dan welkom!


Met vriendelijke groet,


Anita Talman-Elzinga
                 De salon is gelegen op de begane grond, achter het huis.